Vacature Young Professional ICT

Functieomschrijving

Heb jij onlangs je HBO diploma richting ICT behaald en heb je al wat ervaring middels stages en/of (bij)baan? Wil jij alles uit je carrière halen binnen een organisatie waar jij alle mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen als technisch specialist of misschien wel in een leidinggevende positie? Meld je dan direct aan voor het Young Professional Programma van Interforce Networks.

Bij Interforce Networks sta jij aan het roer en bepaal jij de koers die jij wilt varen. Of je nu dieper de techniek in wilt duiken of de ambitie hebt om mooie projecten te leiden, het is bij ons allemaal mogelijk en je krijgt hierin alle vrijheid. Iedere Young Professional die bij Interforce aan de slag gaat krijgt de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de verschillende projecten binnen onze organisatie waarbij jij altijd de juiste begeleiding krijgt van je collega professionals.

Wil jij je bezighouden met het optimaliseren van netwerken of wil je liever aan de slag met onze eigen datacenters, vooruitstrevende cloudoplossingen en/of andere systemen? Jij kunt zelf beslissen waarin jij jezelf verder in wilt ontwikkelen en krijgt alle ruimte binnen Interforce om erachter te komen wat jij het leukst vindt.

 

Wat krijg je ervoor terug als Young Professional ICT?

 • Salaris die past bij je kennis en ervaring
 • 24 vakantiedagen
 • Volledig betaald pensioen
 • Ruime doorgroeimogelijkheden
 • Ruim aanbod aan opleidingen en mogelijkheid tot het behalen van certificeringen

 

Interforce cultuur:
Innovatief, nieuwsgierig, kritisch en servicegericht is waar Interforce voor staat. Door onze innovatieve technologie lopen we per definitie voorop in de markt. Dit kan alleen met de beste professionals, waar we graag in investeren. Achter de schermen werkt een gedreven, dynamisch team met passie voor de continuïteit en groei van ons bedrijf.

In een informele sfeer is de taal direct en ligt de lat hoog. Work hard, play hard! Poolen, darts en tafelvoetbal zijn daarin dagelijks terugkerende rituelen. De vrijdag patatdag + borrel, het werkoverleg in een leuk restaurant en de regelmatige bedrijfsuitjes zorgen voor een hecht en gezellig team. Wil je ook bij de happy few horen?

 

Heb je interesse in de vacature?

Reageer dan direct via de onderstaande sollicitatieknop.

Vereisten

Wat neem je mee als Young Professional ICT?

 • Je hebt je HBO opleiding in de richting van IT onlangs afgerond of je zit in de laatste fase van je studie
 • Je hebt al wat kennis opgedaan middels stages en/of (bij) baan
 • Kennis en ervaring met het beheren van MS systemen en/of netwerken is een sterke pré
 • Veel kennis van allerhande hardware
 • Communicatief vaardig en hands-on mentaliteit
 • Oplossingsgericht in denken en handelen