Cloud specialist (meerdere functies)

Functieomschrijving

Ons bedrijf Interforce Networks is per direct op zoek naar gedreven Cloud Specialisten voor diverse functies binnen onze organisatie. Ben jij op zoek naar een organisatie die luistert naar je ambities en groeiwensen? Reageer dan nu!


Interforce is een specialist in Cloud oplossingen en bieden onze diensten aan vanuit onze Private Cloud Servers in onze eigen Datacenter Suites. Hierdoor zijn wij erg flexibel in het bieden van hoogwaardige oplossingen aan onze klanten.

Om bij Interforce te kunnen werken heb je bij voorkeur minimaal 5 jaar ervaring binnen de IT en heb je ruime ervaring als IT Engineer, Systeem - en/of netwerkbeheerder. Daarnaast zou het mooi zijn als je al kennis hebt van verschillende Cloud oplossingen. Mocht je echter binnen je huidige organisatie onvoldoende mogelijkheden krijgen om je hierin verder te ontwikkelen, dan is Interforce het ideale bedrijf om je verder te specialiseren in de Cloud. Wij vinden het daarnaast belangrijk dat je naast je technische vaardigheden over voldoende consultatieve vaardigheden beschikt. Door goed door te vragen weet jij altijd tot de juiste oplossing te komen en weet je deze ook op technisch niveau te implementeren.


Deze werkzaamheden kun je verwachten

Afhankelijk van je wensen en je kennis kun jij je groeipad vervolgen op diverse afdelingen binnen onze organisatie. Zo kun jij je kennis verbreden op het gebied van Support, Beheer, Networking, Voip maar ook onze 365 dienstverlening neemt een belangrijke plaats in. Als kers op de taart kun jij je daarnaast focussen op het beheer van onze 3 datacenter locaties! Ben jij liever breed inzetbaar? Ook dat is geen probleem bij Interforce. Ook overkoepelend aan de afdelingen liggen namelijk mooie uitdagingen op je te wachten. Wij werken overigens graag met Enterprise merken zoals EMC, Juniper, VMware, Citrix en Microsoft.


Dit kan Interforce voor je carrière betekenen

Graag helpen wij je met je verdere specialisatie in de Cloud. Daarnaast investeren wij graag in je toekomst doormiddel van het aanbieden van verschillende cursussen en certificeringen die je via ons kunt behalen. Uiteraard kun je daarbij altijd terugvallen op ons team van gedreven Cloud Specialisten die je graag verder op weg helpen. Ook kijken we graag welke andere ambities jij nog meer hebt zodat we samen kunnen kijken hoe we jouw ideale baan verder kunnen vormgeven.


Dit bieden wij jou nog meer:

 • Een salarisstap die past bij je kennis en ervaring
 • 25 vakantiedagen
 • Volledig betaald pensioen
 • Inspraak over je eigen groeipad en ruime doorgroeimogelijkheden
 • Ruim aanbod aan opleidingen en mogelijkheid tot het behalen van certificeringen
 • Een gezellig en professioneel team van inmiddels 50 collega’s


Interforce cultuur:
Innovatief, nieuwsgierig, kritisch en servicegericht is waar Interforce voor staat. Door onze innovatieve technologie lopen we per definitie voorop in de markt. Dit kan alleen met de beste professionals, waar we graag in investeren. Achter de schermen werkt een gedreven, dynamisch team met passie voor de continuïteit en groei van ons bedrijf.

In een informele sfeer is de taal direct en ligt de lat hoog. Work hard, play hard! Poolen, darts en tafelvoetbal zijn daarin dagelijks terugkerende rituelen. De vrijdag patatdag + borrel, het werkoverleg in een leuk restaurant en de regelmatige bedrijfsuitjes zorgen voor een hecht en gezellig team. Wil je ook bij de happy few horen?

Functievereisten

Wat neem je mee als Cloud Specialist?

 • HBO werk -en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar ervaring als Systeem-/ Netwerkbeheerder of IT Specialist
 • Je hebt de ambitie om je te specialiseren in hoogwaardige Cloudoplossingen
 • Communicatief vaardig en hands-on mentaliteit
 • Oplossingsgericht in denken en handelen