Cloud Specialist

Functieomschrijving

Ons bedrijf Interforce Networks is per direct op zoek naar een Cloud Specialist in de dop die klaar is voor een volgende stap in zijn of haar carrière!

Onze ideale kandidaat heeft minimaal 8 jaar ervaring binnen de IT en heeft ruime ervaring als IT Engineer, Systeem - en/of netwerkbeheerder. Je heb bij hoge voorkeur al ervaring met verschillende Cloud oplossingen maar je hebt binnen je huidige organisatie onvoldoende mogelijkheden om je hierin verder te specialiseren. Wij zijn namelijk specialist in Cloud oplossingen en bieden onze diensten aan vanuit onze eigen Private Cloud Servers. Hierdoor zijn wij erg flexibel in het bieden van hoogwaardige oplossingen aan onze klanten en het is daarom belangrijk dat je naast technische vaardigheden over voldoende consultatieve vaardigheden beschikt. Door goede door te vragen weet jij namelijk altijd met de juiste oplossing komt voor onze klanten maar weet je deze ook op technisch niveau te implementeren.

Graag helpen wij je met je verdere specialisatie en wij investeren graag in jouw toekomst doormiddel van verschillende cursussen en certificeringen die je via ons kunt behalen en uiteraard kun je altijd terugvallen op ons team van gedreven Cloud Specialisten. Daarnaast kijken we graag welke andere ambities jij hebt zodat we samen kunnen kijken hoe we jouw ideale baan kunnen vormgeven.


Wat krijg je ervoor terug als Senior Cloud Specialist?

  • Salaris die past bij je kennis en ervaring
  • 25 vakantiedagen
  • Volledig betaald pensioen
  • Ruime doorgroeimogelijkheden
  • Ruim aanbod aan opleidingen en mogelijkheid tot het behalen van certificeringen

 

Interforce cultuur:
Innovatief, nieuwsgierig, kritisch en servicegericht is waar Interforce voor staat. Door onze innovatieve technologie lopen we per definitie voorop in de markt. Dit kan alleen met de beste professionals, waar we graag in investeren. Achter de schermen werkt een gedreven, dynamisch team met passie voor de continuïteit en groei van ons bedrijf.

In een informele sfeer is de taal direct en ligt de lat hoog. Work hard, play hard! Poolen, darts en tafelvoetbal zijn daarin dagelijks terugkerende rituelen. De vrijdag patatdag + borrel, het werkoverleg in een leuk restaurant en de regelmatige bedrijfsuitjes zorgen voor een hecht en gezellig team. Wil je ook bij de happy few horen?

 

Heb je interesse in de vacature?

Reageer dan direct via de onderstaande sollicitatieknop, of stuur je cv + motivatie naar werkenbij@interforce.eu.

Vereisten

Wat neem je mee als Senior Cloud Specialist?

  • HBO werk -en denkniveau
  • Minimaal 8 jaar ervaring als Systeem-/ Netwerkbeheerder of IT Specialist
  • Je hebt de ambitie om je te specialiseren in hoogwaardige Cloudoplossingen
  • Communicatief vaardig en hands-on mentaliteit
  • Oplossingsgericht in denken en handelen